Skladištenje stvari

Svako od nas ima (nego više, neko manje) predmete i stvari koje je godinama skupio i stekao. Bez kojih ne može. Kojima voli da bude okružen i koji mu olakšavaju svakodnevni život. Vrlo se često prilikom selidbi ili prilikom renoviranja kuća, stanova ili poslovnih prostorija, javlja potreba za privremenim skladištenjem svih onih stvari koje posedujemo.

Razlozi za privremeno skladištenje mogu da budu razni:

 • Prilikom renoviranja potrebno je da se stvari sklone iz stana kako se ne bi oštetili i isprljali
 • Novi stan još nije spreman (ili se još traži), a stari mora da se napusti u nekom zadatom roku
 • Selite se u manji stan u kome ne mogu da stanu sve stvari, pa vam treba vremena i prostora dok se snađete i vidite šta ćete sa njima

Koji god da je razlog, ponekad je vrlo teško rešiti ovu logističku noćnu moru i smestiti ormare, krevete i komade nameštaja, veš mašine, frižidere, muzičke instrumente, sefove i kase, umetnička dela, pokućninu, itd., dok se prostorija ne renovira ili pripremi za preselenje.

Posebno veliku muku muče firme koje se često sele, pošto je priroda njihovog poslovanja takva da su okružene sa puno stvari (kompjuteri, kancelarijski materijali, radni stolovi, veliki i teški ormari, arhiva, mašine i uređaji, itd.).

Mi nudimo rešenje – naš magacinski prostor se prostire na oko 1000m² i uređen je po najsavremenijim standardima.
Možemo da primimo kako individualne predmete tako i kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar, ali i sve druge vrste predmeta koje zahtevaju specijalno rukovanje i redovne provere stanja u kome se nalaze.

Naša skladišta mogu da se koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari u neograničenom roku - koliko god vremena vam je potrebno. Pri prijemu vaših stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam ih kasnije vraćamo. Kada se vaša roba smesti u naše magacine, stvari možete dalje preuzimati u celosti, ili deo po deo. Velika prednost naše firme je što klijentima nudimo kamionski i kombi prevoz do naših magacina, kao i prevoz iz magacina do vaše nove adrese.

Naše usluge uključuju:

 • Skladiranje i čuvanje vaših stvari, onoliko koliko vam je potrebno, po veoma povoljnim cenama,
 • Nudimo visok stepen bezbednosti - naša skladišta su pod 24 časovnim video nadzorom i čuvarskom službom,
 • Pakovanje, obeležavanje i dostava vaše robe u našim magacinima ili u drugim skladištima po vašem izboru,
 • Utovar, istovar, prevoz i isporuku na željenu adresu kamionom ili kombijem
 • Montaža i demontaža nameštaja ili druge kabaste robe,
 • Dostavljanje robe tokom boravka u našim skladištima uz uredno potpisan nalog o iznošenju,
 • Ukoliko imate stvari koje vam više nisu potrebne (stari nameštaj, neispravni i dotrajali uređaji, bela tehnika, nepotrebni predmeti bilo koje vrste) vršimo njihovo odvoženje na deponiju ili na drugo mesto po vašem izboru
 • Pribavljanje celokupne carinske dokumentacije i neophodnih dozvola za uvoz ili izvoz vaše robe iz magacina koje se nalaze u inostranstvu,
 • Osiguranje robe tokom celog boravka u našim skladištima,
 • Ukoliko se desi bilo kakva šteta na vašoj robi, dobijate adekvatnu nadoknadu.

Ukoliko se selite ili renovirate stan ili poslovni prostor, više ne morate da brinete šta ćete sa vašim stvarima, Mi vam nudimo naš magacinski prostor u kome će vaše stvari biti potpuno sigurne i bezbedne.

Pozovite nas za skladištenje stvari

Ili popunite formular sa vašim zahtevom za magacinskim prostorom.

KONTAKT